Ontstaan V&M Family

Wij zijn V&M Family, een webshop die sinds 2022 actief is. Het begon allemaal met een idee van mij en mijn partner, die al jarenlang werkzaam waren in de detailhandel. We wilden graag onze eigen webshop opzetten waar we onze passie voor tech en woonaccessoires konden delen met anderen.

Het opzetten van de webshop was niet gemakkelijk. We moesten veel tijd en moeite steken in het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke website, het vinden van leveranciers en het promoten van onze producten. Maar met hard werken en doorzettingsvermogen lukte het ons om onze webshop succesvol te maken.

In het begin verkochten we voornamelijk kleine accessoires, maar al snel breidden we ons assortiment uit met meubels, gadgets, dierenbenodigdheden en verzorgingsartikelen, om een echt online warenhuis te creëren. We wilden een webshop creëren waar mensen alles konden vinden wat ze nodig hadden om hun stijl te completeren.

Onze focus op kwaliteit en klantenservice heeft ons geholpen om te groeien en onze klantenkring uit te breiden. We staan ​​altijd klaar om onze klanten te helpen en ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met hun aankopen.

Nu, enkele tijd later, zijn we trots op wat we hebben bereikt. Onze webshop is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een uitgebreid assortiment. We blijven ons assortiment uitbreiden en verbeteren, en we kijken er naar uit om in de toekomst nog meer te groeien.