Geplaatst op Geef een reactie

Handleiding V&M Beauty Airwrap 7 in 1

Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over de V&M Beauty Airwrap 7 in 1

Opzetstukken

airwrap detail
  • Droogkop/Föhn
  • Stijlborstel
  • Volumeborstel
  • Airwrap links
  • Airwrap rechts
  • Diffuser
  • Concentrator

Droogkop/Föhn

Föhn je haar snel droog met de luxe droogkop.

Stijlborstel

stijlborstel

Stijl je haar eenvoudig met de stijlborstel. Pak een pluk haar en laat deze rustig door de stijlborstel glijden. Geschikt voor elk type haar.

Volumeborstel

krulföhn

De volumeborstel zorgt door de brede kop voor een krul met veel volume. Pak een plukje haar en draai deze voorzichtig om de krulföhn heen.

Airwrap links en rechts

airwrap links en rechts

Het Airwrap opzetstuk is een revolutionaire tool voor het stylen en verzorgen van je haar. Het opzetstuk maakt gebruik van een krachtige luchtstroom en geavanceerde temperatuurregeling om je haar te vormen en te modelleren. Met de V&M Beauty Airwrap kun je eenvoudig verschillende haarstijlen creëren, van zachte krullen tot volumineuze golven, en tegelijkertijd je haar beschermen tegen hittebeschadiging. Het linker opzetstuk draait het haar linksom de airwrap en het rechteropzetstuk draait het haar rechtsom het opzetstuk. Je kunt deze herkennen aan de pijltjes die op de bovenzijde staan.

Diffuser

diffuser

De diffuser is ideaal om je eigen krullen naar boven te halen. Het is vooral populair bij mensen met natuurlijk krullend haar, omdat het helpt om hun krullen te definiëren en pluis te verminderen, maar het kan ook worden gebruikt om volume toe te voegen aan steil haar.

Concentrator

concentrator

Het heeft een smalle, kegelvormige opening aan het uiteinde. Het doel van een concentrator is om de luchtstroom van de föhn te richten en te concentreren op een specifiek gedeelte van je haar. Door de smalle opening wordt de luchtstroom geconcentreerd en ontstaat er een krachtige, gerichte luchtstroom. Dit is vooral handig bij het föhnen van specifieke secties van je haar, zoals het stijlen van lokken, het gladmaken van de haaraanzet of het creëren van een gestructureerde look.

Uitleg knoppen

airwrap knop uitleg

Bovenste knop: Temperatuurregeling

Middelste knop: Snelheidsregeling

Onderste knop: Aan/uit

Temperatuurregeling

Koude stand:
De koude stand op een föhn wordt gebruikt om je haar af te koelen en de haarschubben te sluiten nadat het haar is gestyled. Het gebruik van de koude stand helpt om het haar te fixeren en zorgt ervoor dat de stijl langer blijft zitten. Door de koude lucht worden de warmtegevoelige haarlokken beschermd, waardoor het risico op hittebeschadiging wordt verminderd. Bovendien helpt de koude lucht om pluis en kroezen te verminderen, waardoor je haar er gladder en glanzender uitziet. Het is vooral nuttig om de koude stand te gebruiken na het föhnen, het stylen met warmtegereedschap of het aanbrengen van haarproducten, om de stijl te fixeren en een mooie afwerking te geven.

Warme stand:
De normale warme stand op een föhn wordt gebruikt voor algemeen gebruik bij het drogen en stylen van het haar. Deze stand biedt een gematigde luchttemperatuur en luchtstroom die geschikt is voor de meeste haartypes. Het is een veelzijdige stand die effectief is voor dagelijks gebruik. Met de warme stand kun je je haar op een comfortabele temperatuur drogen zonder het risico van oververhitting of beschadiging. Het is ideaal voor het creëren van verschillende kapsels, zoals het föhnen van je haar in model, het toevoegen van volume of het gladmaken van je haar. Het biedt een goede balans tussen droogsnelheid en haarbescherming, waardoor het een veilige en betrouwbare optie is voor dagelijks föhngebruik.

Heetste stand:
De heetste stand op een föhn wordt meestal gebruikt om het haar snel te drogen. De hoge temperatuur van de luchtstroom helpt het vocht in het haar te verdampen, waardoor het droogproces versneld wordt. Dit is handig wanneer je haast hebt of wanneer je dik of lang haar hebt dat meer tijd nodig heeft om te drogen. Het gebruik van de heetste stand kan ook helpen bij het stylen van het haar, vooral bij het gladmaken of het creëren van volumineuze looks. Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van de heetste stand, omdat overmatige hitte het haar kan beschadigen. Het is raadzaam om hittebeschermende producten te gebruiken en de föhn op een veilige afstand van het haar te houden om oververhitting en schade te voorkomen. Daarom leveren wij een gratis hittehandschoen bij de airwrap föhn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *