Geplaatst op Geef een reactie

Dyson airwrap en onze ervaring

Introductie

Bij V&M Beauty wordt er vooral gefocust op het optimaliseren van natuurlijke krullen, waarbij het gebruik van krultangen wordt afgeraden vanwege de schade die het aanricht aan het haar. Er is een uitzondering op deze regel, namelijk de Dyson Airwrap. De Dyson maakt geen gebruik van extreem hoge temperaturen (maximaal 150 graden) en zal daarom het haar niet beschadigen. Het is een duur apparaat, maar het levert wel een prachtige bos krullen of golven op.

Onze ervaring over de Dyson Airwrap

Laten we eens kijken hoe de Dyson Air Wrap werkt en wat mijn ervaringen ermee zijn. Maar als je liever direct doorgaat naar tips om je krullen langer te laten zitten, dan kan je naar beneden scrollen.

Ik ontving de Dyson Air Wrap in een schitterende koperkleurige opbergdoos. Er zijn twee varianten beschikbaar: de standaard Air Wrap en de Air Wrap Long (laatstgenoemde is geschikt voor lang haar). Aangezien mijn haar tot over mijn schouders valt, heb ik de Air Wrap Long gekozen. Het uitpakken van de doos was al een beleving op zich. Er zitten verschillende opzetstukken bij:

  1. Föhn opzetstuk: hiermee verander je de Dyson Air Wrap in een krachtige föhn. Dit opzetstuk is heel belangrijk, want het helpt om de aanzet van het haar volledig droog te maken. Volgens de handleiding moet je het haar ongeveer 90% droog föhnen voordat je een ander opzetstuk gebruikt.
  2. Ronde borstel: dit opzetstuk wordt gebruikt om het haar droog te föhnen en om ronde punten te creëren voor dat typische ‘glam effect’.
  3. Vier verschillende krulopzetstukken (in twee maten). Er zijn ook extra smalle opzetstukken beschikbaar, zelfs voor de Air Wrap Long.
  4. Twee verschillende borstels om het haar glad en steil te maken.

Uiteraard was ik vooral benieuwd naar de krulopzetstukken. Ik heb meteen de extra smalle opzetstukken besteld om alle varianten te kunnen uitproberen. De Air Wrap werkt met een soort vacuüm systeem. Het zuigt een haarlok naar binnen, omwikkelt het met de Air Wrap, droogt het haar en voila: je hebt een perfecte, glanzende krul. Herhaal dit proces voor je hele haar en je hebt werkelijk een prachtige bos krullen. Maar zelfs met de beste apparaten zakken krullen na verloop van tijd uit, dus hieronder vind je enkele tips om de krullen langer te laten zitten.

Onze Conclusie over de Dyson Airwrap

Na een aantal keren de Dyson Air Wrap te hebben getest, ben ik tot de volgende conclusie gekomen. Ik ben absoluut fan van dit apparaat. Het is fantastisch en het droogt mijn haar snel en pluisvrij. Het grootste voordeel is dat het proces razendsnel verloopt.

“Als je op zoek bent naar een goedkoper alternatief voor Dyson, wat vind je dan van deze optie?”

Wat de V&M Family Airwrap zo bijzonder maakt, is dat het is uitgerust met een intelligente warmteregeling die de temperatuur automatisch aanpast om schade aan je haar te voorkomen. Bovendien is het apparaat eenvoudig te gebruiken en bespaart het tijd, omdat het haar in één keer kan drogen en stylen. De airwrap van V&M Family biedt niet alleen dezelfde luxe als de Dyson, maar heeft ook een aantrekkelijke prijskwaliteitverhouding. Dit maakt het een goed alternatief voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare optie.

Kortom, als je op zoek bent naar een goedkopere en handige manier om je haar te stylen. dan is de V&M Family Airwrap zeker de moeite waard om te proberen!

Airwrap

Voor het beoordelen van de airwrap van Dyson hebben wij gekeken op de website van Dyson. Bekijk hier de airwraps van Dyson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *