Geplaatst op Geef een reactie

Bio-ethanol Tafelhaard voor binnen en buiten

Als je op zoek bent naar een sfeervolle toevoeging voor zowel binnen als buiten, dan is een bio-ethanol tafelhaard misschien wel iets voor jou. Een ronde tafelhaard in antraciet kleur op bio ethanol is een echte eyecatcher. In deze blog lees je alles over deze mooie en praktische haard.

Bio ethanol als brandstof

De tafelhaard brandt op bio ethanol, een duurzame en milieuvriendelijke brandstof. Bio ethanol is gemaakt van plantaardige materialen en laat geen schadelijke stoffen achter. Je hebt dus geen rookkanaal nodig en je hoeft geen rekening te houden met de uitstoot van CO2. Een tafelhaard op bio ethanol is daarom een verantwoorde keuze.

Rond en antraciet

De tafelhaard is rond van vorm en heeft een antraciet kleur. Dit zorgt voor een moderne en luxe uitstraling. De tafelhaard is perfect voor op een tafel in de tuin, op het balkon of gewoon in huis. Het formaat van de haard is perfect voor gezellige avonden met vrienden en familie. Daarbij is de tafelhaard compact en niet te zwaar van gewicht. Hierdoor kan je de tafelhaard ten alle tijden verplaatsen.

Veiligheid en gebruiksgemak

Natuurlijk staat veiligheid voorop. De tafelhaard is daarom voorzien van een veiligheidsglas, zodat de vlammen veilig en beschermd blijven. Daarnaast is de haard eenvoudig te gebruiken. Je hoeft alleen maar bio ethanol in de haard te gieten en de vlam aan te steken. De vlammen zijn eenvoudig te regelen met een regelknop.

Conclusie

Een bio-ethanol tafelhaard van ronde formaat met antraciet kleur voor binnen en buiten op bio ethanol is een mooie en praktische toevoeging aan je interieur of tuin. Het is een duurzame keuze en zorgt voor sfeer en gezelligheid. De haard is veilig en eenvoudig te gebruiken. Wil jij ook genieten van een sfeervolle avond met vrienden en familie? Dan is deze tafelhaard zeker iets voor jou!

Lees hier een gedetailleerde blog over de tafelhaard van V&M Family

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *